Klik hier voor Wimpies Poppentheater

   
 

  Home

 

  Info & Route   

 

  In Memoriam

 

  Historisch

 

  Poppen

 

  Poppenspelers

 

  Fotoalbum

 

  Kleurplaten

 

  Voorstellingen

 

  Agenda

 

  Nieuwsbrief

 

  Specials

 
 
 


Agenda
 

 

 

PROGRAMMA ZAAL

 


De voorstellingen in de zaal worden hervat eind september. Momenteel toert Pierke rond met het reizend theater en is hij ook te zien tijdens de Gentse Feesten in het François Laurent Instituut in het centrum van Gent
Koninklijk Poppentoneel bestaat dit jaar 65 jaar.
Dit feestjaar kan niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom worden er vanaf oktober speciale feestvoorstellingen voorzien: één voor de kinderen en één voor volwassenen. Als jullie regelmatig de website bezoeken zal dit tijdig te zien zijn. Jezelf inschrijven op de nieuwsbrief kan ook, dan belandt alles tijdig in jullie mailbox.

Koninklijk Poppentoneel Festival staat garant voor kwaliteitsvolle voorstellingen, mooie poppen en decors, allemaal huisgemaakt. Sprookjes, eigen werk en verhalen uit het rijke poppenspelverleden van de stad Gent passeren de revue. Genietbaar spektakel voor zowel piepjong als… stokoud, en alles wat er tussenin komt !

Reservatie en tickets:
tel 09 231 44 88 of sms naar 0478 34 27 66
of aan de kassa de dag van de voorstelling.
Aanvang
op zondag 14.30 uur – deuren 14.00 uur
Einde +- 16.10 uur
(geen genummerde plaatsen – reservatie sterk aanbevolen!

Info: Tel. 09 231 44 88 – GMS 0478 34 27 66

 

 
 
In dit laatste nog bestaande huispoppentheater uit de streek kan je naar een flinke portie Gents traditioneel poppentheater komen kijken. Je ziet er de avonturen met Pierke die de kinderen en de mama’s, papa’s, opa’s en oma’s doet schuddebuiken van het lachen!
Het Koninklijk Poppentoneel Festival speelt ononderbroken sinds 1953 en wordt nog steeds door dezelfde familie, van vader op zoon gerund. Het biedt een gevarieerd programma bestaande uit eigen werk, bewerkte sprookjes en verhalen uit het rijke poppenspelverleden van Gent, allemaal met Pierke in de hoofdrol. Een prima familiegebeuren waar zowel jong als oud(er) van kunnen genieten!

 

 

de


j